Er zijn legio vakantie mogelijkheden aan het Neusiedler meer. Wij hebben er alvast een paar voor u geselecteerd:

Hotel Wende

Het comfortabele familiehotel Wende is omgeven door weelderige natuur en ligt op ca. 800 m van de noordelijke oever van de Neusiedler See. Het centrum bevindt zich op ca. 1 km. Het aangrenzende Nationaal Park Neusiedler See-Seewinkel is onderdeel van het cultureel erfgoed van UNESCO – een van de meest beschermde natuurgebieden in Europa.

Seehotel in Rust

Seehotel Rust ligt direct aan het schilderachtige meer Neusiedl in het zonnige Burgenland. Het hotel heeft alle voorzieningen van een modern hotel, gecombineerd met een uitgebreid sport- en wellnessaanbod. Vakantiegangers genieten in het Burgenland van een bijzonder mild klimaat met jaarlijks van ruim 300 zonnedagen. Deze regio is een eldorado voor wandelaars en fietsers en voor liefhebbers van de watersport!

Hotel Vicedom in Eisenstadt

Hotel Vicedom is gevestigd in een 16e-eeuws gebouw in het centrum van Eisenstadt. Het ligt vlak bij de Sint-Maartenskathedraal en op slechts 750 meter van Slot Esterházy. Het hotel biedt gratis WiFi en verzorgt bij mooi weer een ontbijtbuffet op het terras. De ruime kamers van het Vicedom Hotel zijn voorzien van satelliet-tv, een minibar, een kluisje en een badkamer.Booking.com